Boomschorsmatten op rol

Boomschorsmatten op rol worden gebruikt als natuurlijke tuinafscheiding en zijn snel en eenvoudig te plaatsen en eventueel op maat te knippen zonder problemen. De boomschorsmat kan met behulp van tie wraps tegen betongaas of een gaashekwerk worden geplaatst maar ook met krammen tegen houten palen, een bestaande schutting of tuinscherm of een lelijke muur.

Deze boomschorsmatten zijn gemaakt van natuurlijk restmateriaal, de keuze voor boomschorsmatten betekent daarmee dat u een milieuvriendelijk tuinscherm plaatst zonder dat daarvoor bomen hoeven worden gekapt en voorkomt daarmee boskap.

Tips over boomschorsmatten kopen

De boomschorsmat laat zich met 20 mm lange krammen perfect bevestigen op een drietal horizontale schuttingplanken of met ijzerdraad op een roestige betonstaalmat 170 x 200 cm, met mazen 15 x 15 cm (zie naastliggende product bij natuurlijke schermen; groot voordeel hiervan is dat er geen horizontale planken door de boomschorsmat heen schijnen bij schaduwwerking!).

Als paal kan de 7 x 7 x 240 cm goed dienst doen. Indien u geen horizontale plank of roestige betonmat toe wilt passen zal de boomschorsmat minder lang meegaan. De kans op kapot waaien en/of invloed van storm en regen neemt dan immers toe. Voor fraai beeld kunt u 2 zijden van de betonmat met de boomschorsmat bekleden. Zo heeft u meer privacy en minimale doorkijk.

Deze boomschors matten zijn eenvoudig op maat te knippen met een snoeischaar en nijptang voor de ijzerdraden. Zo kunt u de boomschors tuinschermen op iedere gewenste hoogte maken.